EventHaugesundfaglig

Å skape sin egen fremtid?

fredag, 17 september 2021 kl 10:00-11:30

HVL Skape inviterer til panelsamtale hvor man får høre om deltakernes reise og opplevelse med innovasjon og stimulere til nysgjerrighet, refleksjon og se nye muligheter.
Målgruppen er studenter og potensielle studenter, fagansatte og elever fra videregående skole.
Arrangementet starter med servering av matbit.
Førsteamanuensis og postdoktor Svein Gunnar Sjøtun fra HVL, Mohnsenteret for innovasjon og regional utvikling, vil innlede til panelsamtale. Han er opptatt av grønn innovasjon, og jobber med tematikk knyttet til 'ansvarlig innovasjon'. Han blir med i panelet.
I panelet får vi møte en HVL-studentgründer, som nylig har fått 1 million fra Norges Forskningsråd for å utvikle sin forretningside om returpunkt for utløpte og ubrukte medisiner.
– Rundt 600 tonn ubrukte og utløpte medisiner kastes årlig i Norge. Halvparten av disse blir kastet hjemme i norske husholdninger og genererer betydelig miljøforurensning. Vi ønsker å utvikle et produkt som vil redusere disse problemene, sier Ole Alexander Bakkevik.
I panelet vil det også være to elever fra Haugaland videregående skole som fikk pris for fylkets beste ungdomsbedrift med Lock it UB.
Vi gleder oss til å høre deres refleksjoner om å skape sin egen fremtid og bærekraftige muligheter.
Arrangementet er fysisk på Campus Haugesund, Auditorium G. Det vil være plass til et begrenset antall personer.
Benytt påmeldingskjema for å melde deg på arrangementet.
Velkommen!
PS. Panelsamtalen er et vorspiel til ‘Startup weekend’, 17.-19 september, et åpent arrangement for alle som vil skape, se kalender.

Event Info

  • fredag, 17 september 2021
  • 10:00-11:30
  • Campus Haugesund
  • Lett servering
  • Maks 60 stk
  • Registrer

#hvlskape