Nyhetssak

HVL Skape og Nyskapningsuka

fredag, 30. oktober 2020
newsimage-2bea6d74-c813-51b9-b7bb-226aa8c127cc
Forrige uke ble Nyskapningsuka i Haugesundsregionen gjennomført. Nyskapningsuka er en arena som setter innovasjon, endring og entreprenørskap i fokus, med inspirerende og lærerike arrangementer som skal styrke og fremme innovasjon og vekst i Haugesundsregionen. HVL Skape deltok selvfølgelig med to ulike arrangementer i løpet av uken.
Onsdag 28. oktober inviterte HVL Skape Høgskolelektor Judit Johnstad Bragelien til Haugesund. Både studenter og ansatte fikk bryne seg på sirkulære strategier og testet kreativiteten sin. Bragelien loset deltakerne gjennom kvelden, med innsikt i hva sirkulær økonomi er, hvorfor sirkulær økonomi er viktig og hvordan man kan jobbe med det.
Fredag 30. oktober var det digital morgenkaffe på programmet med «Studenter som nyskapende ressurs» som tema. Hilde Albertine Gjertsen fra HVL Skape-teamet inviterte studentene Joar Kyo Berg og Jonas Hagesæther Røthe til en panelsamtale om samarbeidet mellom HVL Skape og studenter. Co-founder og partner i Flow Maritime Accelerator, Hans Henriksen Marki satt også i panelet og fortalte om sin gründerreise fra idé til etablert bedrift. En spennende diskusjon som du kan se i linken under!
les mer her

Forfatter: Frida Olsen Engedahl | dato: fredag, 30. oktober 2020

#hvlskape