Nyhetssak

Stud-ENT million til Altreal

mandag, 15. april 2019
newsimage-063144dc-b6de-5996-af1e-1c2f7184c71b
Vi gratulerer studentene Michelle Sæther og Hana Čolaković med 1 million kroner i støtte fra Norges Forskningsråd sin Stud-ENT-ordning for å realisere og videreutvikle studentbedriften AltReal. Hana og Michelle, samt utviklerne Eivind Lervik og Pål Vårdal Gjerde, utvikler en motivasjonsapplikasjon som skal engasjere mennesker til å møte opp på "rett sted til rett tid". Applikasjonen har flere virkeområder og kan blant annet være et virkemiddel mot trusselen fra netthandelen som flere bedrifter opplever, samt motvirke fravær og frafall i skolegangen for elever.
Michelle er student på masterprogrammet i Innovasjon og entreprenørskap på HVL, mens Hana er student på masterprogrammet i Innovasjon og ledelse på HVL. De har utviklet prosjektet sitt både i og utenfor klasserommet. De har jobbet med ideen sin i praksiskurs på masterprogrammene, samt i forbindelse med masteroppgaven. Vi håper at mange av våre studenter blir inspirert til å jobbe med egen idé både i og utenfor klasserommet, og gjerne på våre masterprogram i innovasjon og entreprenørskap eller innovasjon og ledelse. Mohnsenteret står klar til å hjelpe studenter fra alle våre program og ulike studiesteder frem mot neste runde i Stud-ENT.
En stor takk til alle som har vært involvert i søknadsprosessen ved Høgskulen på Vestlandet og Vestlandets innovasjonsselskap, VIS.
Vi ønsker Hana og Michelle lykke til med AltReal!

Forfatter: Marit Eggen | dato: mandag, 15. april 2019

#hvlskape