Nyhetssak

Velkommen til ny medarbeider i HVL Skape-teamet: Rannveig Litlabø

torsdag, 24. oktober 2019
newsimage-74a9ddb0-cbd5-5d20-b8a9-650fc297e941
Rannveig Litlabø begynte på Mohnsenteret i august. Hun har en doktorgrad i metallorganisk kjemi fra 2010 og jobbet som forsker i Equinor før hun i 2015 begynte å jobbe for ingeniørutdanningen tilknyttet Høgskolen Stord/Haugesund. Her var hun prosjektleder for Stordmodellen (en utdanningsmodell utviklet i samarbeid med næringslivet på Stord, som videreutdanner fagarbeidere til ingeniører, via teknisk fagskole).
I høgskolesystemet har Rannveig vært mest opptatt av å jobbe tett på næringslivet og er videre opptatt av viktigheten av å utvikle utdanningsmodeller som er faglig relevante for næringslivet, og som er så fleksible at de kan kombinere jobb og utdanning på en god måte. Dette arbeidet får hun anledning til å videreføre ved Mohnsenteret, der hun blant annet skal jobbe med MobiFORSK og studententreprenørskapssatsingen til HVL.
Arbeid med studententreprenørskap er et helt nytt felt for Rannveig. Hun anser studententreprenørskap som et viktig tilbud til studentene, og er glad for å være med på laget nå når HVL skape lanseres og tilbudet om studententreprenørskap rulles ut på alle HVL sine campus.
På privaten er hun mye med familien, når hun ikke trener undervannsrugby. En liten fun fact: Rannveig er faktisk regjerende verdensmester i denne sporten!
Vi ønsker Rannveig velkommen på HVL Skape-laget!

Forfatter: Svein Sjøtun | dato: torsdag, 24. oktober 2019

#hvlskape