Nyhetssak

Velkommen til ny medarbeider i HVL Skape-teamet: Øyvind Østrem

torsdag, 17. oktober 2019
newsimage-edc0e0cc-9179-53ed-a917-3be5e1dbf28f
Øyvind Østrem ble ansatt som ny innovasjonsrådgiver ved Mohnsenteret i august. Han har lang bakgrunn fra grunnskolessystemet, hvor han først har jobbet som lærer og siden rektor og inspektør. Han begynte å jobbe på høgskolen i 2013, da innenfor studiet “"Undervannsteknologi - drift og vedlikehold" i Florø”.
På Mohnsenteret jobber Øyvind primært med samarbeid mellom næringsliv og akademia, da rettet mot bedrifter og bedriftsnettverk i nærregion Sogn og Fjordane (primært Sunnfjord). Han har også nylig begynt å jobbe med studententreprenørskapssatsingen til HVL. Som et ledd i dette skal han som leder for prosjektet "RekrutterING Sogn og Fjordane" jobbe for å rekruttere studenter til ingeniørutdanningene i Førde, samt hjelpe til med ulike arrangementer tilknyttet HVL Skape.
På fritiden er Øyvind en stor håndballentusiast og han har vært trener for flere lag på ulikt nivå. Han er også en ivrig ølbrygger og liker å eksperimentere frem ulike smaker. Dette kommer godt med i innovasjonsarbeidet, hvor en også trenger å sette sammen ulike personer med ulike kompetanseområder.
Vi ønsker Øyvind velkommen på HVL Skape-laget!

Forfatter: Svein Sjøtun | dato: torsdag, 17. oktober 2019

#hvlskape